Giriş Kayıt
Pascal Luneau

Pascal Luneau


Yönetmen

Pascal Luneau, yönetmen. Sagan (2008), Aşkın Büyüsü (1999), Viva Riva! (2010), (2007) Kaldırım Serçesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pascal Emmanuel Luneau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen    
2014 Dram Çeşitli 5.7 94

Benim Yolum
2012 Biyografi Çeşitli 6.9 1,926

Savaş Cadısı
2012 Dram Çeşitli 7.1 5,968
2010 Dram Çeşitli 6.2 965

Tehlikeli Miras
2008 Macera Çeşitli 6.5 11,520
2008 Biyografi Çeşitli 6.3 617

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Çeşitli 7.6 71,997

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Çeşitli 6.8 1,657

Aşkın Büyüsü
1999 Biyografi Çeşitli 6.5 1,430
1994 Biyografi Çeşitli 6.9 5,153
1994 Dram Çeşitli 7.2 195
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 59,019
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017