Giriş Kayıt
Jessica Lundy

Jessica Lundy (51)


Oyuncu

Jessica Ruth Lundy, 20 Mart 1966 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu. RocketMan (1997), Madhouse (1990), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), (1988) Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jessica Ruth Lundy
Doğum Tarihi: 20 Mart 1966
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,431
2012 46 Dram Oyuncu 6.8 183
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,490
2008 42 Aksiyon Oyuncu    
1997 31 Komedi Oyuncu 5.9 7,580

Bayılırım Belaya
1994 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,749

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 26 Dram Oyuncu 6.3 25,391
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 13,128

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,490
1990 24 Komedi Oyuncu 5.3 2,233
1989 Komedi Oyuncu 8.9 187,753

Büyük Şamata 2
1988 22 Komedi Oyuncu 3.6 12,664
1988 22 Komedi Oyuncu 5.9 10,176

Şehrin Parlak Işıkları
1988 22 Dram Oyuncu 5.6 5,967

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.8 23,706
Dizi Altyazıları
Fargo (5,829) Arrow (5,276) The Flash (4,491) American Gods (4,196) The 100 (3,999) 12 Monkeys (3,089) Better Call Saul (2,949) Supernatural (2,659) Game of Thrones (2,589) Lucifer (2,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017