Giriş Kayıt
Jessica Lundy

Jessica Lundy (52)


Oyuncu

Jessica Ruth Lundy, 20 Mart 1966 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu. RocketMan (1997), Madhouse (1990), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), (1988) Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jessica Ruth Lundy
Doğum Tarihi: 20 Mart 1966
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,431
2012 46 Dram Oyuncu 6.8 183
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,490
2008 42 Aksiyon Oyuncu    
1997 31 Komedi Oyuncu 5.9 7,991
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,199

Bayılırım Belaya
1994 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,749

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 26 Dram Oyuncu 6.3 27,019
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 13,943

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 13,168
1990 24 Komedi Oyuncu 5.3 2,233
1989 Komedi Oyuncu 8.9 206,127

Büyük Şamata 2
1988 22 Komedi Oyuncu 3.7 13,119
1988 22 Komedi Oyuncu 5.9 10,959

Şehrin Parlak Işıkları
1988 22 Dram Oyuncu 5.6 6,321

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.9 25,676
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018