Giriş Kayıt
Jessica Lundy

Jessica Lundy (50)


Oyuncu

Jessica Lundy, 20 Mart 1966 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu. RocketMan (1997), Madhouse (1990), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), (1988) Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1966
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,431
2012 46 Dram Oyuncu 6.8 183
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,490
2008 42 Aksiyon Oyuncu    
1997 31 Komedi Oyuncu 5.9 7,385

Bayılırım Belaya
1994 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,749

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 26 Dram Oyuncu 6.3 24,861
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 12,862

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,271
1990 24 Komedi Oyuncu 5.3 2,233
1989 Komedi Oyuncu 8.9 181,494

Büyük Şamata 2
1988 22 Komedi Oyuncu 3.6 12,643
1988 22 Komedi Oyuncu 5.9 9,873

Şehrin Parlak Işıkları
1988 22 Dram Oyuncu 5.6 5,955

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.8 22,876
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017