Giriş Kayıt
Miguel Lunardi

Miguel Lunardi (56)


Oyuncu

Miguel Lunardi, 19 Temmuz 1961 Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brezilya doğumlu oyuncu. Sahte Cennet (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brezilya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,197
2009 48 Dram Oyuncu 5.8 112

Sahte Cennet
2006 45 Korku Oyuncu 5.4 32,729

Karşı Daire
2004 43 Gerilim Oyuncu 7.0 795
2000 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 7.1 329
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017