Giriş Kayıt
Miguel Lunardi

Miguel Lunardi (55)


Oyuncu

Miguel Lunardi, 19 Temmuz 1961 Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brezilya doğumlu oyuncu. Sahte Cennet (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brezilya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,197
2009 48 Dram Oyuncu 5.8 112

Sahte Cennet
2006 45 Korku Oyuncu 5.3 31,895

Karşı Daire
2004 43 Gerilim Oyuncu 7.0 795
2000 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 7.1 329
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017