Giriş Kayıt
Adriana Luna

Adriana Luna


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Adriana Luna, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Seven Days to Live (2000), (2016) Snowden (2016), (2009) Wickie und die starken Männer (2009), (2006) Hui Buh (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 93,053
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 83
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 1,173
2009 Macera Sanat Bölümü 5.6 2,259
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 1,163
2006 Animasyon Sanat Bölümü 4.6 1,931
2005 Dram Sanat Bölümü 6.3 366

Çöküşten Önce
2004 Dram Sanat Bölümü 7.5 11,720
2002 Aksiyon Sanat Bölümü    
2000 Dram Sanat Bölümü 5.2 1,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017