Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 94,208

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.8 52,373
2004 Komedi Oyuncu 8.3 7,748

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,087
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,044
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,425) Assassin's Creed (8,724) Doctor Strange (4,996) Allied (4,218) Moana (2,922) Arrival (2,640) Forushande (2,624) Split (2,441) Passengers (2,326) Lion (2,111)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017