Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 94,929

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.8 52,786
2004 Komedi Oyuncu 8.3 7,897

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,162
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,079
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017