Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 8.0 25,252
2016 Dram Oyuncu 6.9 11,517
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 98,323

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.7 54,894
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,947

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,563
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,276
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018