Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.0 5,538
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 96,401

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.8 53,068
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,240

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,313
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017