Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 8.2 9,976
2016 Dram Oyuncu 6.9 9,815
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 97,525

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.8 53,068
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,693

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,435
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,223
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018