Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 94,590

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.8 52,656
2004 Komedi Oyuncu 8.3 7,834

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,120
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017