Giriş Kayıt
Joanna Lumley

Joanna Lumley (71)


Oyuncu, Yapımcı

Joanna Lamond Lumley, 01 Mayıs 1946 Srinagar, Kashmir, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı. Absolutely Fabulous (1992), Absolutely Fabulous: The Movie (2016), Curse of the Pink Panther (1983), Sapphire & Steel (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joanna Lamond Lumley
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1946
Doğum Yeri: Srinagar, Kashmir, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Matt Bennett
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Komedi Oyuncu    
2016 70 Komedi Oyuncu 5.4 9,114

Senden Önce Ben
2016 70 Dram Oyuncu 7.4 126,975
2015 Komedi Oyuncu 6.1 108
2015 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.8 33
2015 69 Komedi Oyuncu 6.0 28,365

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 68 Komedi Oyuncu 6.1 19,751

Para Avcısı
2013 67 Biyografi Oyuncu 8.2 893,383
2013 67 Komedi Oyuncu    
2012 66 Dram Oyuncu    
2012 66 Belgesel Oyuncu    
2011 65 Müzik Oyuncu    

Aşkın İkinci Perdesi
2011 65 Dram Oyuncu 5.7 803

Sevimli Hayvanlar
2010 64 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.9 67
2009 63 Komedi Oyuncu 5.3 3,119
2009 63 Belgesel Oyuncu 8.6 8
2008 62 Belgesel Oyuncu 7.7 49

Metresler
2008 Dram Oyuncu 7.6 1,556
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,893
2006 60 Kısa Metraj Oyuncu    

Ölü Gelin
2005 59 Animasyon Oyuncu 7.4 205,027

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 59 Animasyon Oyuncu 5.3 2,377
2005 59 Komedi Oyuncu 5.7 702

Avrupa Muhabbeti
2004 58 Komedi Oyuncu 6.6 171,046

Ella
2004 58 Komedi Oyuncu 6.3 51,655
2004 58 Suç Oyuncu 7.0 1,368
2004 Suç Oyuncu 7.8 3,546
2001 55 Dram Oyuncu 6.4 6,928
2000 54 Komedi Oyuncu 5.7 5,007
1999 53 Komedi Oyuncu    
1999 53 Macera Oyuncu    
1998 52 Dram Oyuncu    
1998 52 Dram Oyuncu    
1997 51 Macera Oyuncu 5.1 1,760

Dev Şeftali
1996 50 Animasyon Oyuncu 6.7 52,578
1995 49 Komedi Oyuncu    
1995 49 Dram Oyuncu 4.8 628
1992 Komedi Oyuncu 8.2 15,324
1989 43 Komedi Oyuncu 7.2 5,645
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,160
1983 37 Komedi Oyuncu 4.3 4,533

Pembe Panterin izinde
1982 36 Komedi Oyuncu 4.9 7,506
1979 Gizem Oyuncu 8.3 802
1977 Aksiyon Oyuncu    
1973 27 Korku Oyuncu 5.6 3,837

İgrenç Doktor Phibes
1971 25 Fantastik Oyuncu 7.2 10,415

Kan Damlatan Ev
1971 25 Korku Oyuncu 6.6 3,296

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 23 Aksiyon Oyuncu 6.8 64,830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017