Giriş Kayıt
Patrick Lumb

Patrick Lumb


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Patrick Lumb, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Operasyon Valkyrie (2008), Elm Sokağında Kabus (2010), Anka'nın Uyanışı (2004), Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 19,020

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Yapım Tasarımcısı 5.2 79,386

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 242,923

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 196,103

Omen 666
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 5.5 50,682

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,066,735

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 47,169

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 16,897

Savaşın Sonu
2001 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 8,887

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 90,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017