Giriş Kayıt
Ann Lukacs

Ann Lukacs


Kameraman

Ann Lukacs, kameraman. Suç dalgasi (1985), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (1989) Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), (1993) Afacan Dennis (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ann Lukas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera 0 7.8 644,769

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon 0 6.6 225,655
2011 Kısa Metraj 0 8.3 1,085

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera 0 7.4 200,227

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon 0 7.1 518,400
2002 Suç Kameraman 7.3 5,705

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 17,267
1993 Komedi Kameraman 5.9 19,775

Afacan Dennis
1993 Komedi Kameraman 5.5 47,848

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Kameraman 8.0 488,967

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Kameraman 7.6 117,013

Gün isigi
1987 Dram Kameraman 5.4 1,973
1986 Dram Kameraman 7.1 11,509

Suç dalgasi
1985 Komedi Kameraman 5.8 4,198

Kedi Kız
1982 Dram Kameraman 6.1 15,584
1982 Komedi Kameraman 5.8 9,670
1982 Komedi Kameraman 5.8 8,100

Seksek
1980 Macera Kameraman 7.2 4,861

Avcı
1980 Aksiyon Kameraman 6.4 3,469

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Kameraman 7.9 154,867

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Kameraman 7.5 13,892
1980 Müzik Kameraman 6.2 954
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017