Giriş Kayıt
Ann Lukacs

Ann Lukacs


Kameraman

Ann Lukacs, kameraman. Suç dalgasi (1985), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (1989) Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), (1993) Afacan Dennis (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ann Lukas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yerçekimi
2013 Macera 0 7.8 632,965

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon 0 6.6 223,163
2011 Kısa Metraj 0 8.3 1,085

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera 0 7.4 197,303

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon 0 7.1 510,098
2002 Dram Kameraman    

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 17,067
1993 Komedi Kameraman 5.9 19,553

Afacan Dennis
1993 Komedi Kameraman 5.5 47,231

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Kameraman 8.0 479,410

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Kameraman 7.6 115,286

Gün isigi
1987 Dram Kameraman 5.4 1,973
1986 Dram Kameraman 7.1 11,344

Suç dalgasi
1985 Komedi Kameraman 5.8 4,198

Kedi Kız
1982 Dram Kameraman 6.1 15,173
1982 Komedi Kameraman 5.8 9,312
1982 Komedi Kameraman 5.8 8,100

Seksek
1980 Macera Kameraman 7.2 4,861

Avcı
1980 Aksiyon Kameraman 6.4 3,469

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Kameraman 7.9 152,484

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Kameraman 7.5 13,753
1980 Müzik Kameraman 6.2 887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017