Giriş Kayıt
Jeff Luini

Jeff Luini


Yapımcı, Editör

Jeff Luini, yapımcı, editör. (2005) It's Always Sunny in Philadelphia (2005), (2014) Silikon Vadisi (2014), (1989) Family Matters (1989), (2008) Dirt (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı    

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 79,131
2008 Dram Yapımcı 7.1 6,162
2007 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 8.8 147,589
2003 Game-Show Yapımcı
Editorial Department
5.6 16,085
1989 Komedi Yapımcı 6.6 19,739
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017