Giriş Kayıt
Jeff Luini

Jeff Luini


Yapımcı, Editör

Jeff Luini, yapımcı, editör. (2005) It's Always Sunny in Philadelphia (2005), (2014) Silikon Vadisi (2014), (1989) Family Matters (1989), (2007) Dirt (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Editorial Department
7.9 306
2015 Komedi Yapımcı    

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 90,062
2007 Komedi Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,370
2005 Komedi Yapımcı 8.8 157,708
2003 Game-Show Yapımcı
Editorial Department
5.6 16,418
1989 Komedi Yapımcı 6.6 20,771
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018