Giriş Kayıt
Jeff Luini

Jeff Luini


Yapımcı, Editör

Jeff Luini, yapımcı, editör. (2005) It's Always Sunny in Philadelphia (2005), (2014) Silikon Vadisi (2014), (1989) Family Matters (1989), (2008) Dirt (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı    

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.5 70,904
2008 Dram Yapımcı 7.1 6,162
2007 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 8.8 143,255
2003 Game-Show Yapımcı
Editorial Department
5.5 15,967
1989 Komedi Yapımcı 6.6 19,298
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017