Giriş Kayıt
Jose Ludlow

Jose Ludlow


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jose Ludlow, yapımcı, yapım yöneticisi. Ejder Topu: Başlangıç (2009), Solo (1996), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), (2001) Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: José Ludlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.7 2,132
2015 Komedi 7.4 19,902

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Yapımcı 2.6 62,550

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Yapımcı 6.4 20,537

Kan Dökülecek
2007 Dram 8.1 433,553
2007 Suç Yapımcı 6.9 31,867

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 15,612
2002 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Yapımcı 7.6 215,517
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,441

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Yapımcı 4.6 60,459
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Aksiyon Yapımcı 3.9 3,496

Acı Çikolata
1992 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 14,817
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018