Giriş Kayıt
Jose Ludlow

Jose Ludlow


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jose Ludlow, yapımcı, yapım yöneticisi. Ejder Topu: Başlangıç (2009), Solo (1996), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), (2001) Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: José Ludlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.7 2,132
2015 Komedi 7.4 19,413

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Yapımcı 2.6 61,398

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Yapımcı 6.4 19,906

Kan Dökülecek
2007 Dram 8.1 417,097
2007 Suç Yapımcı 6.9 31,867

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Çeşitli    
2002 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Yapımcı 7.6 212,368
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,277

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Yapımcı 4.6 59,425
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Aksiyon Yapımcı 3.9 3,496

Acı Çikolata
1992 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 14,279
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017