Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jose Ludlow

Jose Ludlow


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jose Ludlow, yapımcı, yapım yöneticisi. Ejder Topu: Başlangıç (2009), Solo (1996), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), (2001) Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: José Ludlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.7 2,132
2015 Komedi 7.4 17,390

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Yapımcı 2.7 58,112

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Yapımcı 6.4 19,383

Kan Dökülecek
2007 Dram 8.1 388,872
2007 Suç Yapımcı 6.9 31,552

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Çeşitli    
2002 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Yapımcı 7.6 203,047
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 11,835

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Yapımcı 4.6 56,760
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Aksiyon Yapımcı 3.9 3,496

Acı Çikolata
1992 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 13,894
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017