Giriş Kayıt
John B. Lowe

John B. Lowe


Oyuncu

John B. Lowe, oyuncu. (2004) Kelebek Etkisi (2004), (2009) Lanetli Ev (2009), (2014) Reasonable Doubt (2014), (2012) Sessiz Gece (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Lowe
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 362
2017 Korku Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 7.7 10
2016 Aile Oyuncu 5.2 107
2015 Dram Oyuncu 5.5 217
2014 Suç Oyuncu 6.9 516
2014 Suç Oyuncu 5.7 16,471
2014 Dram Oyuncu 5.8 23,211
2013 Biyografi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.4 177

Sessiz Gece
2012 Korku Oyuncu 5.2 5,875

Katilin Yüzü
2011 Suç Oyuncu 5.8 16,604
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,246

Lanetli Ev
2009 Dram Oyuncu 5.9 54,392

Hessen Olayı
2009 Suç Oyuncu 5.3 495
2006 Komedi Oyuncu 6.7 26,410
2006 Dram Oyuncu 5.9 10

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 400,339
2004 Komedi Oyuncu    

Müthiş Vuruş 2: Buzları Kırmak
2002 Komedi Oyuncu    

Ölülerle Yaşamak
2002 Dram Oyuncu 7.8 11

Gizli Casus
2000 Aksiyon Oyuncu 4.3 245

En Değerli Maymun
2000 Komedi Oyuncu 3.8 1,801
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 Korku Oyuncu 7.1 1,323
1998 Komedi Oyuncu 4.1 281
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018