Giriş Kayıt
Lucretia Love

Lucretia Love


Oyuncu

Lucretia Love, oyuncu. The Arena (1974) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lucrezia Love
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Komedi Oyuncu 6.9 392
1976 Dram Oyuncu 6.0 209
1976 Komedi Oyuncu 5.9 28
1974 Korku Oyuncu 4.6 330
1974 Gizem Oyuncu 5.9 316
1972 Oyuncu 5.6 102
1972 Komedi Oyuncu 5.5 48
1971 Komedi Oyuncu 4.6 39
1969 Komedi Oyuncu 5.7 58
1967 Western Oyuncu 6.5 27
1966 Korku Oyuncu    
1965 Aksiyon Oyuncu 5.4 10
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017