Giriş Kayıt
Sam Louwyck

Sam Louwyck


Oyuncu

Sam Louwyck, oyuncu. Eski Davulcu (2007), Mucizeler (2014), Beşinci Mevsim (2012), 22 Mayıs (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Oyuncu 7.4 2,828
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,956
2016 Komedi Oyuncu 6.8 153
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.2 72
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 92

Ardenler
2015 Dram Oyuncu 6.8 2,717
2015 Dram Oyuncu 6.8 188
2015 Dram Oyuncu 6.9 779
2014 Oyuncu 6.0 134

Mucizeler
2014 Dram Oyuncu 6.7 2,910
2013 Komedi Oyuncu 5.2 86
2013 Dram Oyuncu    

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi
2013 Korku Oyuncu 6.0 2,363
2012 Dram Oyuncu 6.3 376

Beşinci Mevsim
2012 Dram Oyuncu 7.0 987
2011 Macera Oyuncu 5.6 39

Taş Kafa
2011 Suç Oyuncu 7.4 18,136

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 615
2009 Dram Oyuncu 5.7 150

Eski Davulcu
2007 Komedi Oyuncu 7.1 7,975
2003 Komedi Oyuncu 7.2 2,162
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017