Giriş Kayıt
Sam Louwyck

Sam Louwyck


Oyuncu

Sam Louwyck, oyuncu. Eski Davulcu (2007), Mucizeler (2014), Sadakat (2017), Beşinci Mevsim (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Oğlanlar
2017 Macera Oyuncu 6.7 191

Sadakat
2017 Suç Oyuncu 6.5 1,449

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 24,103
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,956
2016 Komedi Oyuncu 6.8 153
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.0 160
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 92

Ardenler
2015 Dram Oyuncu 6.8 3,631
2015 Dram Oyuncu 6.8 188
2015 Dram Oyuncu 6.9 779
2014 Oyuncu 6.0 134

Mucizeler
2014 Dram Oyuncu 6.7 2,910

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi
2013 Korku Oyuncu 6.0 2,694
2013 Komedi Oyuncu 5.2 86
2013 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.3 376

Beşinci Mevsim
2012 Dram Oyuncu 7.0 987
2011 Macera Oyuncu 5.6 39

Taş Kafa
2011 Suç Oyuncu 7.4 19,589

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 615
2009 Dram Oyuncu 5.7 150

Eski Davulcu
2007 Komedi Oyuncu 7.1 7,975
2003 Komedi Oyuncu 7.2 2,162
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018