Giriş Kayıt
Gérard Loussine

Gérard Loussine (61)


Oyuncu

Gérard Loussine, 29 Şubat 1956 Camaret-sur-Mer, Finistère, Bretagne, Fransa doğumlu oyuncu. J'aimerais pas crever un dimanche (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1956
Doğum Yeri: Camaret-sur-Mer, Finistère, Bretagne, Fransa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 54 Komedi Oyuncu 4.2 475
2010 Dram Oyuncu 6.8 298
2009 53 Komedi Oyuncu 6.0 784
2008 52 Komedi Oyuncu 5.5 76
2006 50 Komedi Oyuncu 5.4 889

Kaplanlar Timi
2006 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,301

Havada Aşk Var
2005 49 Komedi Oyuncu 6.9 1,928
1998 42 Dram Oyuncu 5.4 443
1984 28 Suç Oyuncu 6.2 97
1981 25 Suç Oyuncu 7.1 1,119
1980 24 Dram Oyuncu 6.2 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017