Giriş Kayıt
Tim Lounibos

Tim Lounibos


Oyuncu

Petaluma, California, USA, Petaluma, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Petaluma, California, USA
Doğum Yeri: Petaluma, California, ABD
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 317
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298
1999 Dram Oyuncu 8.8 51,778
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,212
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,487
1997 Aksiyon Oyuncu 4.2 305
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,347

Kahraman Babam
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,085

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Oyuncu 5.4 10,819

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,543

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,955
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,703
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018