Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tim Lounibos

Tim Lounibos


Oyuncu

Petaluma, California, USA, Petaluma, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Petaluma, California, USA
Doğum Yeri: Petaluma, California, ABD
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 317
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298
1999 Dram Oyuncu 8.8 46,317
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,085
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,002
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,662

Kahraman Babam
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,085

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Oyuncu 5.4 10,819

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,543

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,205
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017