Giriş Kayıt
Rebecca Lord

Rebecca Lord (44)


Oyuncu, Yönetmen

Rebecca Lord, 16 Şubat 1973 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen. Ben Seks Bağımlısıyım (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1973
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Rebecca Carre | R. Lord | Rebecca Lords | Rebecca
Burcu: Kova
Boyu: 1.70 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 38 Dram Oyuncu    

Ben Seks Bağımlısıyım
2005 32 Biyografi Oyuncu 6.1 2,952
2003 30 Komedi Oyuncu    
2000 Yönetmen 6.4 188
1994 21 Yetişkin Oyuncu 8.1 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017