Giriş Kayıt
Albert Edmund Lord III

Albert Edmund Lord III


Sesler

Albert Edmund Lord, sesler. Cehennemden Kaçış 2 (2000), (1993) And the Band Played On (1993), (1996) Aşk Meleği (1996), (1992) Blue Ice (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Albert Edmund Lord
Diğer Bir İsmi: Albert Lord
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennemden Kaçış 2
2000 Aksiyon Sesler 4.4 5,525
1998 Gerilim Sesler 4.8 152

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Sesler 7.3 7,037

Aşk Meleği
1996 Komedi Sesler 5.5 9,063
1995 Dram Sesler 4.8 150
1993 Dram Sesler 7.8 7,775
1993 Dram Sesler 4.7 974
1992 Aksiyon Sesler 5.1 1,245
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017