Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 7.8 368

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 210,361

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 8,511

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 19,811

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 378,445

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 426,134

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 410,074

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 218,005
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 205,138

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 150,880
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 78,340
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 67,753

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 81,931

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,907

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 55,628

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 65,005

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,983

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 68,925

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 450,906

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 24,015

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 296,926
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018