Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.0 238

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 171,697

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,309

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 14,207

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 350,143

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 391,844

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 376,336

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,958
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 189,360

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 144,820
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 72,984
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 61,252

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 77,399

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,322

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,881

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 61,588

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,346

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,200

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 417,204

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 22,341

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 275,033
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017