Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.0 263

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,383

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,431

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 14,729

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 353,103

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 394,431

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 379,759

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,987
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 190,849

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 145,384
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 73,362
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 61,800

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 77,737

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,500

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,881

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 61,847

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,976

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,662

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 420,665

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 22,542

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 276,512
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017