Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.0 263

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 180,967

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,547

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 15,215

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 355,526

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 397,026

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 382,404

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,898
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 192,252

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 145,834
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 73,743
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 62,345

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 78,047

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,583

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,881

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 62,138

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 133,527

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,724

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 423,518

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 22,767

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 277,864
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017