Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 7.8 368

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,123

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 8,028

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 17,002

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 367,514

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 408,774

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 395,623

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,852
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 198,721

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 148,366
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 75,984
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 65,064

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 80,258

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,907

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,881

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 63,620

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 136,667

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 67,481

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 439,562

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 23,641

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 287,001
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017