Giriş Kayıt
Jacqueline Lopez

Jacqueline Lopez


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Jacqueline Lopez, görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Jacqueline M. Lopez | Jacqui Lopez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 7.8 354

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 194,754

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,842

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 16,478

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 364,483

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,371

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 391,917

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,630
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 196,951

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt
Yapımcı
6.2 147,652
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 75,323
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 64,324

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 79,598

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,732

Show Time (0)
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,881

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
5.6 63,197

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 135,772

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 67,042

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 435,298

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Görsel Efekt 5.6 23,379

Maske
1994 Komedi Görsel Efekt 6.9 284,363
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017