Giriş Kayıt
Anna Loos

Anna Loos (46)


Oyuncu

Anna Loos, 18 Kasım 1970 Brandenburg an der Havel, German Democratic Republic doğumlu oyuncu. Anatomi (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1970
Doğum Yeri: Brandenburg an der Havel, German Democratic Republic
Diğer Bir İsmi: Silly
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 45 Komedi Oyuncu 5.3 206
2012 42 Dram Oyuncu    
2010 40 Oyuncu    
2010 40 Dram Oyuncu    

Uyuyan Güzel
2009 39 Aile Oyuncu    
2009 39 Dram Oyuncu    
2009 39 Dram Oyuncu    
2008 38 Dram Oyuncu 6.7 378
2008 38 Komedi Oyuncu 6.7 54
2007 37 Komedi Oyuncu 5.3 38
2005 35 Aile Oyuncu 7.3 17
2000 30 Komedi Oyuncu    

Anatomi
2000 30 Korku Oyuncu 6.1 10,306
1998 28 Komedi Oyuncu 5.4 343
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017