Giriş Kayıt
Karen Loop

Karen Loop


Yapımcı

Karen Loop, yapımcı. Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004), (2001) Günahkar (2001), (2008) Yabancı (2008), (2003) Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 66,258

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 2,313

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Yapımcı 7.6 45,785

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 65,842

Korku Günleri
1990 Komedi Çeşitli 6.2 12,104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017