Giriş Kayıt
Karen Loop

Karen Loop


Yapımcı

Karen Loop, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 65,142

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı    

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Yapımcı 7.6 44,425

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 62,061

Korku Günleri
1990 Komedi Çeşitli 6.2 11,301
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017