Giriş Kayıt
Karen Loop

Karen Loop


Yapımcı

Karen Loop, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 65,325

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı    

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Yapımcı 7.6 44,613

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 63,340

Korku Günleri
1990 Komedi Çeşitli 6.2 11,301
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017