Giriş Kayıt
Karen Loop

Karen Loop


Yapımcı

Karen Loop, yapımcı. Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004), (2001) Günahkar (2001), (2008) Yabancı (2008), (2003) Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 67,307

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 2,313

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Yapımcı 7.6 46,858

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 67,679

Korku Günleri
1990 Komedi Çeşitli 6.2 12,184
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018