Giriş Kayıt
Karen Loop

Karen Loop


Yapımcı

Karen Loop, yapımcı. Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004), (2001) Günahkar (2001), (2008) Yabancı (2008), (2003) Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 66,502

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 2,313

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Yapımcı 7.6 45,982

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 66,224

Korku Günleri
1990 Komedi Çeşitli 6.2 12,184
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017