Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) İleri (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 205,710
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 482,012
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 35,944

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 501,132

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 491,680

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 40,488

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 372,133

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 200,525
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 431,988

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 291,496

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,107,358

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 600,697
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 622,840

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 285,534

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 121,095

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 186,149

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 371,018
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 3,051

İleri
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 135,048

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,872

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 83,428

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 88,558

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 60,581

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 344,585
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018