Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) İleri (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 186,636
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 435,653
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 33,328

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 463,955

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 479,992

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 39,445

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 364,713

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 197,628
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 425,155

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 286,991

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,080,719

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 576,377
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 601,063

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 281,456

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 119,622

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 184,314

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 364,263
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 3,000

İleri
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 133,389

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,852

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 81,491

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 87,442

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 59,743

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 337,418
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018