Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) Next (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 168,384
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 31,248

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 445,690

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 470,869

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 38,784

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 357,265

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 195,354
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 419,945

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 283,489

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,066,822

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 565,334
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 587,602

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 278,753

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 118,693

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 182,919

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 359,654
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,954
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 132,070

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 79,912

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,627

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,923

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 332,022
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017