Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) Next (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 152,229
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 29,874

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 435,323

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 465,365

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 38,302

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 351,943

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 193,883
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 416,242

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 281,700

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,059,306

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 559,147
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 581,680

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 276,948

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 118,109

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 181,969

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 356,366
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,930
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 131,245

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 78,701

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,038

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,251

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 328,568
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017