Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) Next (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 111,606
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 28,208

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 420,323

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 458,852

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 37,605

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 339,867

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 192,049
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 412,468

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 279,522

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,050,466

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 551,633
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 574,594

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 275,018

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 117,522

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 180,838

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 353,172
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,908
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 130,368

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 77,573

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 85,398

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 57,434

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 325,288
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017