Giriş Kayıt
Kevin Loo

Kevin Loo


Sanat Bölümü

Kevin Loo, sanat bölümü. King of the Ants (2003), (2007) Next (2007), (2008) The Onion Movie (2008), (2007) Tell Me You Love Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 82,281
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 26,245

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 405,506

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 452,578

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 37,094

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 336,444

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 190,231
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 408,475

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 277,483

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,041,938

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 544,171
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 567,898

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 273,301

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 116,890

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 179,632

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 350,000
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,822
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,890
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 129,498

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,206

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 76,570

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 84,835

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 55,913

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 322,118
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 3,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017