Giriş Kayıt
Claudia Lonow

Claudia Lonow (54)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Claudia Rappaport, 26 Ocak 1963 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Accidentally on Purpose (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claudia Rappaport
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1963
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.4 1,546
2013 Komedi Senarist 6.3 1,891
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
2.8 58
2012 Komedi Senarist 3.4 826
2011 Komedi Yapımcı 6.7 2,859
2010 47 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
6.3 5,850
2009 Komedi Senarist 5.8 476
2008 Komedi Yapımcı 6.6 2,389
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
7.5 74
1999 Aksiyon Senarist 5.6 262
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017