Giriş Kayıt
Keith Loneker

Keith Loneker


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Müzisyen

Roselle Park, New Jersey, USA, Roselle Park, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, müzisyen. (2008) Gözcü (2008), (2001) Rock Star (2001), (2017) Ölüm Odası (2017), (2016) Outlaws and Angels (2016) gibi yapımlarla biliniyor.22 Haziran 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roselle Park, New Jersey, USA
Ölüm Tarihi: 22 Haziran 2017
Doğum Yeri: Roselle Park, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Keith Joseph Loneker
Takma İsmi: Big Daddy
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Odası
2017 Korku Oyuncu 4.8 7,280
2016 Dram Oyuncu 5.4 2,522
2016 Dram Oyuncu 7.6 6,424
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,470
2015 Aile Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.3 57
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 28,480
2014 Dram Oyuncu 5.6 207
2013 Komedi Oyuncu
Müzik
5.3 199
2013 Dram Çeşitli 5.9 778

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 29,180

Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6.1 43,926

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 461,076
2002 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 6.2 37,232

Aşk Ve Para
1998 Komedi Oyuncu 7.0 76,600
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018