Giriş Kayıt
Roy London

Roy London (50)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Roy London, 03 Mart 1943 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. The Larry Sanders Show (1992) yapımıyla biliniyor.08 Ağustos 1993 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1943
Ölüm Tarihi: 08 Ağustos 1993
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Yönetmen
8.5 5,409

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 48 Gerilim Yönetmen 5.4 1,297
1987 44 Dram Oyuncu 6.3 1,547
1986 Komedi Yönetmen 7.7 785

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,408
1981 38 Aile Senarist 6.2 13
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,254

Ayrılan Yollar
1979 36 Dram Oyuncu 7.0 5,755
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017