Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Roy London

Roy London (50)


Oyuncu, Yönetmen

Roy London, 03 Mart 1943 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Larry Sanders Show (1992) yapımıyla biliniyor.08 Ağustos 1993 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1943
Ölüm Tarihi: 08 Ağustos 1993
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Yönetmen
8.5 5,369

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 48 Gerilim Yönetmen 5.4 1,297
1987 44 Dram Oyuncu 6.3 1,547
1986 Komedi Yönetmen 7.7 785

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,340
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,085

Ayrılan Yollar
1979 36 Dram Oyuncu 7.0 5,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017