Giriş Kayıt
Roy London

Roy London (50)


Oyuncu, Yönetmen

Roy London, 03 Mart 1943 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Larry Sanders Show (1992) yapımıyla biliniyor.08 Ağustos 1993 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1943
Ölüm Tarihi: 08 Ağustos 1993
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Yönetmen
8.5 5,409

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 48 Gerilim Yönetmen 5.4 1,297
1987 44 Dram Oyuncu 6.3 1,547
1986 Komedi Yönetmen 7.7 785

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,359
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,151

Ayrılan Yollar
1979 36 Dram Oyuncu 7.0 5,493
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017