Giriş Kayıt
Céline Lomez

Céline Lomez (64)


Oyuncu

Celine Leger, 11 Mayıs 1953 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. The Silent Partner (1978) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Celine Leger
Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1953
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Celine Lomez | Céline Léger-Lomez
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 35 Dram Oyuncu 5.5 1,190
1978 25 Dram Oyuncu 7.6 3,246
1975 22 Dram Oyuncu 6.3 356

Son Şans
1975 22 Suç Oyuncu 5.7 150
1970 17 Dram Oyuncu 5.2 76
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017