Giriş Kayıt
Giovanni Lombardo Radice

Giovanni Lombardo Radice (62)


Oyuncu, Senarist

Giovanni Lombardo Radice, 23 Eylül 1954 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, senarist. Cannibal ferox (1981), La casa sperduta nel parco (1980), Apocalypse domani (1980), Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Giovanni Lombardo Radice
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1954
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: John Morghen
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu    
2015 61 Korku Oyuncu 2.3 164
2015 61 Korku Oyuncu    

Yaşasın Özgürlük
2013 59 Komedi Oyuncu 7.1 3,083
2012 58 Korku Oyuncu 5.5 103
2012 58 Korku Oyuncu 4.0 100
2011 57 Korku Oyuncu 4.3 324
2010 56 Belgesel Oyuncu 7.9 838
2010 56 Suç Oyuncu 3.5 280
2009 55 Korku Oyuncu 3.4 204
2007 53 Gizem Oyuncu 6.1 459

Omen 666
2006 52 Korku Oyuncu 5.5 50,448

Esir Ruhlar
2002 48 Biyografi Oyuncu 6.8 1,311

New York Çeteleri
2002 48 Suç Oyuncu 7.5 334,220
2000 46 Macera Oyuncu    
1992 38 Korku Oyuncu 5.2 326
1991 37 Korku Oyuncu 6.4 1,174
1989 35 Fantastik Oyuncu 6.2 4,396
1988 34 Korku Oyuncu 5.5 508
1987 33 Dram Oyuncu    

Katliam
1987 33 Korku Oyuncu 6.8 4,454
1983 29 Dram Oyuncu    
1981 27 Macera Oyuncu 5.2 7,246
1980 26 Suç Oyuncu 5.9 3,757

Ölüler Şehri
1980 26 Korku Oyuncu 6.3 11,933
1980 26 Korku Oyuncu 5.7 2,254
- Korku Senarist
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017