Giriş Kayıt
Karl W. Lohninger

Karl W. Lohninger


Sesler, Oyuncu, Kameraman

Karl W. Lohninger, sesler, oyuncu, kameraman. The Love Witch (2016), Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film (2006), The Conrad Boys (2006), East Side Story (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karl Lohninger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 6.9 29
2016 Komedi Sesler 6.2 6,536
2013 Belgesel Sesler 7.5 139
2011 Komedi Oyuncu
Kameraman
4.5 41
2010 Belgesel Sesler 7.9 22

Hayalet Yazar
2010 Suç Oyuncu 7.2 141,032

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Sesler 7.4 6,954
2009 Belgesel Sesler    
2009 Dram Sesler 6.8 85
2008 Dram Sesler 4.6 325

Bahçe Partisi
2008 Dram Sesler 5.6 3,121
2008 Korku Sesler 5.6 6,949
2007 Dram Sesler 5.7 388
2007 Komedi Sesler 6.1 1,289
2007 Komedi Sesler 5.8 192
2006 Belgesel Sesler 7.3 2,733
2006 Komedi Sesler 6.7 1,404
2006 Dram Sesler 6.1 795
2006 Komedi Sesler 5.6 2,328
2004 Aile Sesler 8.1 2,250
2003 Korku Sesler 4.1 428
2003 Komedi Sesler 4.1 66
2002 Kısa Metraj Sesler
Oyuncu
7.1 30
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017