Giriş Kayıt
Fiona Loewi

Fiona Loewi


Oyuncu

Fiona Loewi, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Love and Death on Long Island (1997), (2017) Her Şey (2017), (2002) Buying the Cow (2002), (1995) Senior Trip (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Şey
2017 Dram Oyuncu 6.4 19,402
2002 Aksiyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.9 6,152
1997 Komedi Oyuncu 7.1 3,515
1995 Komedi Oyuncu 5.6 4,942
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018