Giriş Kayıt
Fiona Loewi

Fiona Loewi


Oyuncu

Fiona Loewi, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Love and Death on Long Island (1997), (2017) Her Şey (2017), (2002) Buying the Cow (2002), (1995) Senior Trip (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Şey
2017 Dram Oyuncu 6.4 14,193
2002 Aksiyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.9 5,882
1997 Komedi Oyuncu 7.1 3,515
1995 Komedi Oyuncu 5.6 4,745
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,103) Dunkirk (3,998) Stronger (2,978) It (2,214) Mother! (1,514) American Made (1,496) Loving Vincent (1,407) Kingsman: The Golden Circle (1,384) Flatliners (680) The Foreigner (662)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,057) Shameless (6,203) Mr. Robot (5,213) Game of Thrones (3,297) Peaky Blinders (2,228) Manhunt: Unabomber (2,166) Lucifer (1,752) Designated Survivor (1,629) Supernatural (1,413) The Big Bang Theory (1,152)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017