Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,599
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,219
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,933
1993 Dram Yönetmen 4.7 237

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 38,799
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,200
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,432

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 5,032
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,724
1981 Suç Yönetmen 6.8 2,360

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017