Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 41,290
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,924
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,610

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 35,811
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,769
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,341

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 4,677
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,543

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017