Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 43,090
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,085
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,828

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,513
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,039
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,078

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 4,930
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,659
1981 Suç Yönetmen 6.8 2,280

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017