Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 41,994
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,985
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,682

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,484
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,870
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,607

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.0 4,792
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,586

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017