Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 40,816
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,886
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,548

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 35,409
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,701
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,190

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.0 4,635
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,515

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017