Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,017
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,164
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,906

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 38,272
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,132
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,298

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 4,993
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,699
1981 Suç Yönetmen 6.8 2,332

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017