Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 42,519
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,029
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,762

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,016
1993 Dram Yönetmen 6.7 7,948
1991 Komedi Yönetmen    

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,834

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 4,864
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,628

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017