Giriş Kayıt
Victor Lobl

Victor Lobl


Yönetmen

Victor Lobl, yönetmen. Güzel Ve Çirkin (1987), Touched by an Angel (1994), Diagnosis Murder (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 46,678
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,382
1994 Dram Yönetmen 6.3 36
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,172
1993 Dram Yönetmen 4.7 237

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 40,717
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,476

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 26,090
1990 Komedi Yönetmen 5.4 452

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 5,190
1984 Komedi Yönetmen 6.6 154
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,819
1981 Suç Yönetmen 6.8 2,490

Beyaz Gölge
1981 Dram Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018