Giriş Kayıt
Frank Lloyd

Frank Lloyd (74)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Frank Lloyd, 01 Şubat 1886 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist. Sabotajcı (1942), Deniz Ejderi (1935), Cavalcade (1933), The Spoilers (1942) gibi yapımlarla biliniyor.10 Ağustos 1960 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1886
Ölüm Tarihi: 10 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 68 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.0 60
1945 59 Aksiyon Yönetmen 6.2 1,393

Görünmez Ajan
1942 56 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.1 1,001
1942 56 Dram Yapımcı 6.8 1,765

Sabotajcı
1942 56 Aksiyon Yapımcı 7.2 18,888
1940 54 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 813
1937 51 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 258

Deniz Ejderi
1935 49 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.8 17,277
1933 47 Dram Yönetmen 7.0 186
1933 47 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.0 3,410

Lady Hamilton
1929 43 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.3 461
1927 41 Dram Yönetmen 7.0 87
1923 37 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017