Giriş Kayıt
Bernard Llopis

Bernard Llopis


Oyuncu, Kameraman

Bernard Llopis, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanunun Kuvveti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,944

Çapraz Ateş
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 560

Taksi 3
2003 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,771
2001 Komedi Kameraman 6.6 1,787

Nenette ile Boni
1996 Dram Oyuncu 7.1 926
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017