Giriş Kayıt
Bernard Llopis

Bernard Llopis


Oyuncu, Kameraman

Bernard Llopis, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanunun Kuvveti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,630

Çapraz Ateş
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 560

Taksi 3
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,108
2001 Komedi Kameraman 6.6 1,787

Nenette ile Boni
1996 Dram Oyuncu 7.1 926
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018