Giriş Kayıt
Paul Livingston

Paul Livingston (61)


Oyuncu, Senarist

Paul Livingston, 01 Ocak 1956 doğumlu oyuncu, senarist. (1995) Babe (1995), (1998) Babe Şehirde (1998), (1989) Sweetie (1989), (1996) Devrim Çocukları (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1956
Diğer Bir İsmi: Flacco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Komedi Oyuncu 6.0 1,234

Neşeli Ayaklar 2
2011 55 Animasyon Senarist 5.9 34,380
2004 48 Komedi Oyuncu    
2000 44 Komedi Oyuncu 4.3 912

Babe Şehirde
1998 42 Macera Oyuncu 5.8 25,888

Karanlık Şehir
1998 42 Dram Oyuncu 7.7 164,413
1997 41 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Devrim Çocukları
1996 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,084
1995 39 Macera Oyuncu 6.8 99,180
1991 35 Dram Oyuncu 6.9 6,928
1989 33 Komedi Oyuncu 6.9 2,455
1988 32 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017