Giriş Kayıt
Paul Livingston

Paul Livingston (61)


Oyuncu, Senarist

Paul Livingston, 01 Ocak 1956 doğumlu oyuncu, senarist. (1995) Babe (1995), (1998) Babe Şehirde (1998), (1989) Sweetie (1989), (1996) Devrim Çocukları (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1956
Diğer Bir İsmi: Flacco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Komedi Oyuncu 6.0 1,199

Neşeli Ayaklar 2
2011 55 Animasyon Senarist 5.9 34,123
2004 48 Komedi Oyuncu    
2000 44 Komedi Oyuncu 4.3 912

Babe Şehirde
1998 42 Macera Oyuncu 5.8 25,888

Karanlık Şehir
1998 42 Dram Oyuncu 7.7 162,974
1997 41 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Devrim Çocukları
1996 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,084
1995 39 Macera Oyuncu 6.8 98,346
1991 35 Dram Oyuncu 6.9 6,928
1989 33 Komedi Oyuncu 6.9 2,455
1988 32 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017