Giriş Kayıt
Paul Livingston

Paul Livingston (62)


Oyuncu, Senarist

Paul Livingston, 01 Ocak 1956 doğumlu oyuncu, senarist. (1995) Babe (1995), (1998) Babe Şehirde (1998), (1989) Sweetie (1989), (1996) Devrim Çocukları (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1956
Diğer Bir İsmi: Flacco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Komedi Oyuncu 6.0 1,276

Neşeli Ayaklar 2
2011 55 Animasyon Senarist 5.9 36,166
2004 48 Komedi Oyuncu    
2000 44 Komedi Oyuncu 4.3 912

Babe Şehirde
1998 42 Macera Oyuncu 5.8 26,556

Karanlık Şehir
1998 42 Dram Oyuncu 7.7 170,797
1997 41 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Devrim Çocukları
1996 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,084
1995 39 Macera Oyuncu 6.8 103,279
1991 35 Dram Oyuncu 6.8 7,277
1989 33 Komedi Oyuncu 6.9 2,455
1988 32 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018