Giriş Kayıt
Roger Livesey

Roger Livesey (69)


Oyuncu

Roger Livesey, 25 Haziran 1906 Barry, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kahraman Subay (1943), Centilmenler Birliği (1960), The Entertainer (1960), The Master of Ballantrae (1953) gibi yapımlarla biliniyor.04 Şubat 1976 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1906
Ölüm Tarihi: 04 Şubat 1976
Doğum Yeri: Barry, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 63 Dram Oyuncu 7.1 598
1968 62 Dram Oyuncu 6.8 190
1964 58 Dram Oyuncu 6.5 640
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1960 54 Dram Oyuncu 7.1 2,206

Centilmenler Birliği
1960 54 Macera Oyuncu 7.5 2,685

Yem
1958 52 Suç Oyuncu 7.9 3,261
1956 50 Dram Oyuncu 6.2 231
1953 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,135

Aşk Ve Ölüm
1946 40 Dram Oyuncu 8.1 14,969

Nereye Gittiğimi Biliyorum!
1945 39 Dram Oyuncu 7.7 6,328

Kahraman Subay
1943 37 Dram Oyuncu 8.2 10,376
1940 34 Suç Oyuncu 6.8 128
1938 32 Macera Oyuncu 6.6 591
1936 30 Biyografi Oyuncu 7.1 1,130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017