Giriş Kayıt
Brock Little

Brock Little (48)


Dublör, Oyuncu

Brock James Little, 17 Mart 1967 Haleiwa, Hawaii, ABD doğumlu dublör, oyuncu. John from Cincinnati (2007), Maviliklere Doğru 2: Kayalık (2009), (2001) İlk Gün (2001), (2008) Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008) gibi yapımlarla biliniyor.18 Şubat 2016 tarihinde (48 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Brock James Little
Doğum Tarihi: 17 Mart 1967
Ölüm Tarihi: 18 Şubat 2016
Doğum Yeri: Haleiwa, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Brock J. Little | Brock James Little
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Aksiyon Dublör 6.4 322,284

Dalgaların Peşinde
2012 45 Biyografi Dublör 7.2 26,849

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 45 Aksiyon Dublör 5.8 212,651
2012 45 Komedi Dublör 5.5 17,911

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 44 Aksiyon Dublör 6.3 343,847
2011 44 Biyografi Dublör 7.1 38,086

Yeşil Yaban Arısı
2011 44 Aksiyon Dublör 5.8 141,583

Fırtına
2010 43 Komedi Dublör 5.4 6,466
2010 43 Suç Dublör    

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 42 Aksiyon Dublör 6.0 341,632

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 42 Aksiyon Dublör 4.7 3,506
2008 41 Komedi Dublör    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 41 Aksiyon Dublör 7.0 325,837
2007 40 Aksiyon Dublör 7.1 538,673

Zor Ölüm 4.0
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 350,863
2007 Dram Dublör 7.2 4,267
2006 39 Komedi Dublör
Oyuncu
   

Da Vinci Şifresi
2006 39 Gizem Oyuncu 6.6 342,909

Ada
2005 38 Aksiyon Dublör 6.9 274,698

Dogtown'ın Lordları
2005 38 Biyografi Dublör 7.1 46,188

Güneşin Gözyaşları
2003 36 Aksiyon Dublör 6.6 98,974
2003 36 Aksiyon Dublör 6.7 86,826

Gizli Ortak
2002 35 Aksiyon Dublör 5.6 41,114

Rüzgarla Konuşanlar
2002 35 Aksiyon Dublör 6.0 58,651

Gençlik Hayalleri
2002 35 Komedi Dublör 6.2 42,672

İlk Gün
2001 34 Suç Dublör 7.7 326,983
2001 34 Aksiyon Dublör 6.1 270,813
1998 31 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.5 1,028
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017