Giriş Kayıt
Luciana Littizzetto

Luciana Littizzetto (52)


Oyuncu

Luciana Littizzetto, 29 Ekim 1964 Turin, İtalya doğumlu oyuncu. Manuale d'amore (2005), (1997) Tre uomini e una gamba (1997), (2010) Maschi contro femmine (2010), (2011) Femmine contro maschi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1964
Doğum Yeri: Turin, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 49 Komedi Oyuncu 4.6 459
2012 48 Komedi Oyuncu 4.9 355
2011 47 Oyuncu 6.1 523
2011 47 Komedi Oyuncu 5.4 1,038
2010 46 Komedi Oyuncu 5.8 1,531
2010 46 Komedi Oyuncu 5.4 297
2010 Talk-Show Oyuncu    
2009 45 Komedi Oyuncu 6.0 163
2008 44 Macera Oyuncu    
2007 43 Tarihi Oyuncu 6.7 25
2006 42 Dram Oyuncu 6.2 492
2005 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,967
1997 33 Komedi Oyuncu 7.5 5,766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017