Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Nashville (2012), Franklin & Bash (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,198

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.3 74,021
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,516
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 19,051
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,274
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 11,990
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 37,328
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 36,428
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 24,790
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017