Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Designated Survivor (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,510
2016 Dram Yönetmen 7.9 34,685

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.2 78,993
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,520
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 19,711
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,274
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,150
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 37,977
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 37,416
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 25,361
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017