Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Designated Survivor (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.5 14,666
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,639
2016 Dram Yönetmen 7.8 40,014

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.2 83,532
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,611
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 20,047
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,387
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,206
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 38,374
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 38,002
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 25,788
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017