Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Designated Survivor (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.5 5,864
2016 Dram Yönetmen 7.9 37,183
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,590

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.2 81,120
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,520
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 19,921
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,387
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,206
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 38,201
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 37,760
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 25,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017