Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Designated Survivor (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 3,418
2016 Dram Yönetmen 7.9 32,660

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.3 77,393
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,520
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 19,427
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,274
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,124
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 37,726
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 37,046
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 25,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017