Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mike Listo

Mike Listo


Yönetmen, Yapımcı

Mike Listo, yönetmen, yapımcı. Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014), Boston Legal (2004), Nashville (2012), Franklin & Bash (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 2,851

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Yönetmen 8.3 69,217
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,487
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2012 Dram Yönetmen 7.7 18,447
2012 Dram Yönetmen    
2011 Komedi Yapımcı 4.3 296
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 5,274
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 11,990
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Komedi Yönetmen 6.1 37,054
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 35,928
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,585

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 24,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017