Giriş Kayıt
Mike Lisenco

Mike Lisenco


Oyuncu, Dublör

Mike Lisenco, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Lisenco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.0 304
2013 Dram Oyuncu 5.6 102
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156

Bira Ligi
2006 Komedi Oyuncu 6.0 7,110

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 30,438

Son Tahrik
1994 Suç Oyuncu 7.1 17,736

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 217,599
1991 Aksiyon Dublör 5.8 3,064
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,457

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1986 Aksiyon Dublör 6.7 14,876
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018