Giriş Kayıt
Mike Lisenco

Mike Lisenco


Oyuncu, Dublör

Mike Lisenco, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Lisenco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.8 160
2013 Dram Oyuncu 5.6 102
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156

Bira Ligi
2006 Komedi Oyuncu 6.0 6,966

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,671

Son Tahrik
1994 Suç Oyuncu 7.1 16,748

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 203,581
1991 Aksiyon Dublör 5.8 3,064
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1986 Aksiyon Dublör 6.7 13,983
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017