Giriş Kayıt
Mike Lisenco

Mike Lisenco


Oyuncu, Dublör

Mike Lisenco, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Lisenco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.8 160
2013 Dram Oyuncu 5.6 102
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156

Bira Ligi
2006 Komedi Oyuncu 6.0 6,966

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,671

Son Tahrik
1994 Suç Oyuncu 7.1 16,748

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 205,539
1991 Aksiyon Dublör 5.8 3,064
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,247

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1986 Aksiyon Dublör 6.7 14,180
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017