Giriş Kayıt
Mike Lisenco

Mike Lisenco


Oyuncu, Dublör

Mike Lisenco, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Lisenco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.0 304
2013 Dram Oyuncu 5.6 102
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156

Bira Ligi
2006 Komedi Oyuncu 6.0 7,110

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298

Son Tahrik
1994 Suç Oyuncu 7.1 16,748

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 209,430
1991 Aksiyon Dublör 5.8 3,064
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,696

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1986 Aksiyon Dublör 6.7 14,360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017