Giriş Kayıt
Mike Lisenco

Mike Lisenco


Oyuncu, Dublör

Mike Lisenco, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Lisenco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.8 160
2013 Dram Oyuncu 5.6 102
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 156

Bira Ligi
2006 Komedi Oyuncu 6.0 6,966

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,302

Son Tahrik
1994 Suç Oyuncu 7.1 16,369

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 202,169
1991 Aksiyon Dublör 5.8 3,064
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,900

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1986 Aksiyon Dublör 6.7 13,873
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017