Giriş Kayıt
LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy (51)


Oyuncu

LisaRaye McCoy, 23 Eylül 1966 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. The Players Club (1998), Single Ladies (2011), All of Us (2003), Civil Brand (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1966
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisaraye | Lisa Ray McCoy | LisaRaye McCoy | Lisar
Takma İsmi: LRaye
Burcu: Terazi
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Aksiyon Oyuncu    
2014 48 Dram Oyuncu 5.2 2,324
2011 45 Dram Oyuncu 5.5 601
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756

Güzellik Salonu
2005 39 Komedi Oyuncu 5.5 14,613
2003 Reality-TV Oyuncu 8.8 23
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
2002 36 Dram Oyuncu 5.3 556
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 290

Bekarlığa Veda
1999 33 Komedi Oyuncu 6.9 7,210
1998 32 Komedi Oyuncu 5.8 5,497
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018