Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 56,033

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 13,792
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,259

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 437,571

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 584,234
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 11,202

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 255,279

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 87,268

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 295,375

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 158,256

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 280,586

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 226,382

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 33,384

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.7 58,877

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.7 212,821
2008 Dram Müzik 6.2 14,546

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 155,251

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.1 185,689
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 96,136

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 74,909

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 28,627

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 40,504

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 58,349

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 188,587
2006 Dram Müzik 5.8 18,177

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 23,193
2005 Dram Müzik 6.9 245,847

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 29,141

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 139,954

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 90,471

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 67,479

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 57,773

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 4.9 26,642

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 36,888

Yeter
2002 Suç Müzik 5.6 31,879

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 65,655

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 89,270

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 182,961

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 30,637

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 60,094
2000 Komedi Müzik 7.6 5,824

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 147,605

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 277,682

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 36,363
1999 Macera Müzik 7.4 186,453

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 5.9 65,724
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,287

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.2 33,360

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Dram Müzik 6.8 2,653
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017