Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik    

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.5 132,648

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.7 160,787
2017 Aksiyon Müzik 6.0 82,059

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.2 69,472

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 584,332

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 58,855

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 14,789
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,528

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 488,885

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 636,420
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 12,490

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 267,705

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 93,048

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 315,639

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 163,212

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 295,954

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 239,679

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 34,457

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.6 62,747

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.6 230,382
2008 Dram Müzik 6.2 15,503

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 161,704

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 194,199
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 103,014

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 78,126

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 30,193

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 42,465

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 61,581

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 206,379
2006 Dram Müzik 5.8 18,843

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 24,564
2005 Dram Müzik 7.0 262,334

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 30,070

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 145,956

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 96,156

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 71,194

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 60,099

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 5.0 27,555

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 39,459

Yeter
2002 Suç Müzik 5.7 34,139

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 70,168
2002 Komedi Müzik 4.1 1,243

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 92,350

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 195,028

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 31,752

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 62,964
2000 Komedi Müzik 7.6 5,944

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 153,697

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 293,164

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 37,937
1999 Macera Müzik 7.3 192,997

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 68,920
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 34,737

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.3 36,110

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Komedi Müzik 6.8 2,758
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018