Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 55,513

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 13,751
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,259

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.1 430,977

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 576,563
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 10,886

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 252,920

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 86,362

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 292,424

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 157,395

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 277,777

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 223,857

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 33,182

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.7 58,189

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.7 210,077
2008 Dram Müzik 6.2 14,289

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 154,101

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.1 184,146
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 95,096

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 74,340

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 28,394

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 40,249

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 57,698

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 185,915
2006 Dram Müzik 5.8 18,177

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 22,813
2005 Dram Müzik 6.9 242,291

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 29,141

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 138,965

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 89,593

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 66,971

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 57,032

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 4.9 26,470

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 36,888

Yeter
2002 Suç Müzik 5.6 31,445

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 64,917

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 88,716

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 181,231

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 30,484

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 59,599
2000 Komedi Müzik 7.6 5,792

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 146,492

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 275,040

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 36,207
1999 Macera Müzik 7.4 185,224

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 5.9 65,200
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,026

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.2 32,978

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Dram Müzik 6.8 2,653
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017