Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 55,748

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 13,792
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,259

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.1 433,459

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 580,042
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 11,019

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 254,040

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 86,824

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 293,796

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 157,798

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 279,077

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 225,170

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 33,364

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.7 58,500

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.7 211,309
2008 Dram Müzik 6.2 14,411

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 154,668

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.1 184,895
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 95,568

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 74,615

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 28,526

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 40,371

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 58,029

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 187,107
2006 Dram Müzik 5.8 18,177

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 22,962
2005 Dram Müzik 6.9 243,909

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 29,141

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 139,466

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 89,990

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 67,229

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 57,580

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 4.9 26,559

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 36,888

Yeter
2002 Suç Müzik 5.6 31,658

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 65,293

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 89,002

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 182,042

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 30,637

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 59,841
2000 Komedi Müzik 7.6 5,809

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 147,047

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 276,391

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 36,224
1999 Macera Müzik 7.4 185,876

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 5.9 65,630
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,128

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.2 33,166

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Dram Müzik 6.8 2,653
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017