Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.6 69,873

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.8 125,530
2017 Aksiyon Müzik 6.1 61,998

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.2 55,916

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 57,036

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 14,222
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,528

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 452,342

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 601,107
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 11,717

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 260,155

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 89,231

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 305,540

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 160,219

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 286,786

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 230,963

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 33,835

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.6 60,366

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.6 221,547
2008 Dram Müzik 6.2 14,772

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 157,666

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 189,040
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 99,430

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 76,179

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 29,157

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 41,259

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 59,426

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 197,446
2006 Dram Müzik 5.8 18,177

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 23,659
2005 Dram Müzik 6.9 252,024

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 29,141

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 142,148

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 92,752

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 68,801

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 58,512

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 5.0 27,094

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 38,293

Yeter
2002 Suç Müzik 5.7 32,700

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 67,228
2002 Komedi Müzik 4.1 1,243

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 90,355

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 188,429

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 31,369

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 61,132
2000 Komedi Müzik 7.6 5,900

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 149,684

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 283,117

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 36,991
1999 Macera Müzik 7.4 188,914

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 5.9 67,032
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,819

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.2 34,385

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Dram Müzik 6.8 2,653
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017