Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler. Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.5 102,485

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.8 139,236
2017 Aksiyon Müzik 6.1 68,402

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.2 60,833

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 540,084

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 57,495

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 14,343
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,528

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 457,559

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 606,957
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 11,863

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 261,982

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 90,150

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 308,066

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 160,828

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 289,067

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 233,048

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 34,016

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.6 61,014

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.6 223,705
2008 Dram Müzik 6.2 15,062

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 158,683

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 190,376
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 100,358

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 76,656

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 29,393

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 41,567

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 60,065

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 199,595
2006 Dram Müzik 5.8 18,177

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 23,813
2005 Dram Müzik 6.9 254,494

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 29,141

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 143,174

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 93,536

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 69,321

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 58,878

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 5.0 27,284

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 38,549

Yeter
2002 Suç Müzik 5.7 33,048

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 67,939
2002 Komedi Müzik 4.1 1,243

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 90,854

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 190,425

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 31,656

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 61,653
2000 Komedi Müzik 7.6 5,900

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 150,596

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 285,835

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 37,054
1999 Macera Müzik 7.3 189,866

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 67,505
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,961

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.2 34,796

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Dram Müzik 6.8 2,653
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017