Giriş Kayıt
Frantisek Liptak

Frantisek Liptak (54)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Frantisek Liptak, 24 Nisan 1962 Spisská Sobota, Çekoslavakya. [bugünkü in Slovakya] doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Slunecní stát aneb hrdinové delnické trídy (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1962
Doğum Yeri: Spisská Sobota, Çekoslavakya. [bugünkü in Slovakya]
Diğer Bir İsmi: Fero Liptak | Fero Lipták
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 43 Yapım Tasarımcısı 6.9 302
2003 41 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 147
2000 38 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 268

Üçüncü Mucize
1999 37 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,864
1998 36 Yapım Tasarımcısı 6.7 187

Bahçe
1995 33 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 1,450
1993 31 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 133
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017