Giriş Kayıt
Dennis Lipscomb

Dennis Lipscomb (72)


Oyuncu

Dennis Lipscomb, 01 Mart 1942 Westbury, New York, ABD doğumlu oyuncu. Eyes of Fire (1983), Bir Askerin Hikayesi (1984), İlk Kuvvet (1990), Zaman Silahı (1995) gibi yapımlarla biliniyor.30 Temmuz 2014 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1942
Ölüm Tarihi: 30 Temmuz 2014
Doğum Yeri: Westbury, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jessup
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 59 Suç Oyuncu 5.4 643
1996 54 Dram Oyuncu    

Zaman Silahı
1995 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 603
1994 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,823
1993 51 Komedi Oyuncu 6.0 6,219
1993 Dram Oyuncu 6.7 8,025

Kuşatma Altında
1992 50 Oyuncu 6.5 64,948
1992 50 Aksiyon Oyuncu 4.2 243
1990 Dram Oyuncu 4.2 342

İlk Kuvvet
1990 48 Suç Oyuncu 5.7 2,632
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,505

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,547
1987 45 Korku Oyuncu 5.9 483
1986 44 Dram Oyuncu 5.4 402
1986 44 Dram Oyuncu 7.1 11,339
1985 43 Macera Oyuncu 7.2 176

Bir Askerin Hikayesi
1984 42 Dram Oyuncu 7.2 6,744

Ertesi Gün
1983 41 Dram Oyuncu    
1983 41 Korku Oyuncu 6.4 507

Savaş Oyunu
1983 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 76,110
1982 40 Suç Oyuncu 5.9 213
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,286
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017