Giriş Kayıt
Amy Lippman

Amy Lippman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Amy Lippman, senarist, yapımcı, yönetmen. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 29,188
2012 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 47
2011 Belgesel 7.0 5,435
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2008 Dram Senarist 8.3 13,321
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017