Giriş Kayıt
Amy Lippman

Amy Lippman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Amy Lippman, senarist, yapımcı, yönetmen. Masters of Sex (2013), Party of Five (1994), Sisters (1991), (2008) In Treatment (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 30,195
2012 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 47
2011 Belgesel 7.0 5,435
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2008 Dram Senarist 8.3 13,629
1994 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 7,835
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017