Giriş Kayıt
Amy Lippman

Amy Lippman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Amy Lippman, senarist, yapımcı, yönetmen. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 29,034
2012 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 47
2011 Belgesel 7.0 5,435
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2008 Dram Senarist 8.3 13,281
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 1,474
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017