Giriş Kayıt
Timo Linnasalo

Timo Linnasalo (71)


Sesler, Editör, Oyuncu

Timo Linnasalo, 15 Aralık 1945 Helsinki, Finlandiya doğumlu sesler, editör, oyuncu. Sürüklenen Bulutlar (1996), Bir Katil Kiraladım (1990), Bohem Hayatı (1992), Jäniksen vuosi (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1945
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umut Limanı
2011 66 Komedi Editör 7.2 16,167
2011 66 Belgesel Editör 7.1 120
2005 60 Biyografi Editör 6.9 224
2003 58 Dram Editör 6.7 634

Geçmişi Olmayan Adam
2002 57 Komedi Oyuncu
Editör
7.7 17,662
2001 56 Biyografi Sesler
Editör
6.9 771

Sürüklenen Bulutlar
1996 51 Komedi Sesler 7.7 4,947
1994 49 Belgesel Editör 6.9 528
1994 49 Macera Sesler 5.7 1,008

Bohem Hayatı
1992 47 Komedi Sesler 7.7 3,281
1991 46 Kısa Metraj Editör    

Bir Katil Kiraladım
1990 45 Dram Sesler 7.3 3,915
1990 45 Suç Editör 6.4 109
1977 32 Komedi Sesler 7.8 988
1976 31 Komedi Oyuncu
Sesler
6.7 288
1973 28 Dram Oyuncu 7.2 111
1972 27 Dram Sesler 7.0 152
1968 23 Komedi Sesler
Çeşitli
6.7 448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017