Giriş Kayıt
Eduard Linkers

Eduard Linkers (91)


Oyuncu

Ludwig Linkers, 11 Ekim 1912 Czernowitz, Bukovina, Avusturya-Macaristan [bugünkü Chernivtsi, Ukraine] doğumlu oyuncu. Die Marquise von O... (1976), (1955) Ölüm Raporu (1955), (1970) Deep End (1970), (1957) Silahlara Veda (1957) gibi yapımlarla biliniyor.03 Nisan 2004 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ludwig Linkers
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1912
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2004
Doğum Yeri: Czernowitz, Bukovina, Avusturya-Macaristan [bugünkü Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Eduard Linker | Edward Linkers
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu    
1981 69 Dram Oyuncu 6.4 457
1976 64 Dram Oyuncu 7.3 1,605

Bozkır Kurdu
1974 62 Dram Oyuncu 6.3 764
1970 58 Komedi Oyuncu 7.3 3,517
1966 54 Dram Oyuncu 5.8 497

Gizli hakikatler
1962 50 Biyografi Oyuncu 7.3 1,808

Silahlara Veda
1957 45 Dram Oyuncu 5.9 1,863
1956 44 Komedi Oyuncu    
1955 43 Dram Oyuncu 6.8 180

Ölüm Raporu
1955 43 Gerilim Oyuncu 7.4 5,763
1954 42 Suç Oyuncu 5.6 110
1952 40 Dram Oyuncu 6.5 21
1949 37 Gizem Oyuncu 7.3 179
1947 35 Dram Oyuncu 6.9 29
1946 34 Dram Oyuncu 7.6 32
1936 24 Komedi Oyuncu 7.5 19
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017