Giriş Kayıt
Manne Lindwall

Manne Lindwall


Kameraman, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Manne Lindwall, kameraman, yönetmen, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yönetmen 4.6 323
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 358

Son Sözleşme
1998 Suç Kameraman 6.3 1,064
1996 Dram Kameraman 6.6 494
1996 Suç Kameraman 7.0 6,324
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017