Giriş Kayıt
Manne Lindwall

Manne Lindwall


Kameraman, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Manne Lindwall, kameraman, yönetmen, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yönetmen 4.6 323
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 358

Son Sözleşme
1998 Suç Kameraman 6.3 1,064
1996 Dram Kameraman 6.6 494
1996 Suç Kameraman 7.1 5,834
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017