Giriş Kayıt
Nancy Linari

Nancy Linari


Oyuncu, Sesler

Nancy Linari, oyuncu, sesler. (1997) Duckman: Private Dick/Family Man (1997), (1996) The Real Adventures of Jonny Quest (1996), (2017) Spider-Man (2017), (2006) Zyzzyx Rd (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 711
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Animasyon Sesler 7.2 205,088
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 583

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 540,898
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
2007 Macera Oyuncu 5.7 39
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Gerilim Oyuncu 4.2 893
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 8,196
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 4,601
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,933
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 18,115
1992 Animasyon Oyuncu 7.1 1,160
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,574

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,821
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,343
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,719
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018