Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nancy Linari

Nancy Linari


Oyuncu, Sesler

Nancy Linari, oyuncu, sesler. Sosyal Ağ (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Animasyon Sesler 7.2 189,330
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 447

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 496,937
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
2007 Macera Oyuncu 5.7 39
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Gerilim Oyuncu 4.2 857
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 6,532
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667
1995 Animasyon Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,195
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 16,414
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,474

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,933
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017