Giriş Kayıt
Nancy Linari

Nancy Linari


Oyuncu, Sesler

Nancy Linari, oyuncu, sesler. Sosyal Ağ (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Animasyon Sesler 7.2 192,283
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 447

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 505,223
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
2007 Macera Oyuncu 5.7 39
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Gerilim Oyuncu 4.2 857
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 6,781
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667
1995 Animasyon Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,298
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 16,758
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,992
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,463
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017