Giriş Kayıt
Ji-Eun Lim

Ji-Eun Lim (42)


Oyuncu

Ji-Eun Lim, 27 Şubat 1975 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Haklı İntikam (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1975
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Balık
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gizem Oyuncu 7.8 219
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 19
2014 Komedi Oyuncu 8.0 178

Hwayi: Canavar Çocuk
2013 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,763
2011 Oyuncu    

Başkan
2010 35 Oyuncu    
2010 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Tarihi Oyuncu 8.5 65
2008 33 Komedi Oyuncu 5.6 78
2008 Oyuncu    

Kitabına Göre
2007 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,257
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    

Haklı İntikam
2002 27 Suç Oyuncu 7.7 49,236
2002 27 Aksiyon Oyuncu 5.5 45
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 25 Dram Oyuncu 4.6 31
1998 23 Oyuncu 5.5 12
Film Altyazıları
Kidnap (4,372) T2 Trainspotting (3,692) Beauty and the Beast (2,975) Contratiempo (1,551) The Fate of the Furious (1,498) Redivider (1,300) Dangal (1,182) The Boss Baby (1,061) The Great Wall (952) Get Out (836)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,176) American Gods (5,995) Better Call Saul (5,877) Lucifer (4,245) Twin Peaks (4,235) Into the Badlands (3,692) Supernatural (3,388) Gotham (3,024) 12 Monkeys (2,632) Fargo (2,536)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017