Giriş Kayıt
Jens Lien

Jens Lien (50)


Yönetmen

Jens Lien, 14 Eylül 1967 doğumlu yönetmen. Sorun Yaratan Adam (2006), Okkupert (2015), Norveç'in Evlatları (2011), Jonny Vang (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1967
Burcu: Başak
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen 7.7 4,644

Norveç'in Evlatları
2011 44 Dram Yönetmen 6.5 1,401

Sorun Yaratan Adam
2006 39 Komedi Yönetmen 7.4 13,517
2003 36 Komedi Yönetmen 6.3 1,336
2000 33 Kısa Metraj Yönetmen 7.0 92
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017