Giriş Kayıt
Vince Liebhart

Vince Liebhart


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Vince Liebhart, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
5.6 249
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 958
2001 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.9 298
1999 Belgesel Casting 8.1 303
1986 Suç Casting 5.9 811

Karabasan
1982 Biyografi Casting 6.6 11,337
1956 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,498
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017