Giriş Kayıt
Jonathan Liebesman

Jonathan Liebesman (41)


Yönetmen, Senarist

Jonathan Liebesman, 15 Eylül 1976 Johannesburg, Güney Afrika doğumlu yönetmen, senarist. Ninja Kaplumbağalar (2014), Titanların Öfkesi (2012), Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (2011), Teksas Katliamı: Başlangıç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1976
Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Başak
3.5 (2 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen 7.4 42,535

Ninja Kaplumbağalar
2014 38 Aksiyon Yönetmen 5.8 182,568

Titanların Öfkesi
2012 36 Aksiyon Yönetmen 5.8 162,642

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 35 Aksiyon Yönetmen 5.8 161,170

Ölüm Odası
2009 33 Gizem Yönetmen 5.8 11,477

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 30 Korku Yönetmen 5.9 60,387
2005 29 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.3 1,091

Diş Perisi
2003 27 Korku Yönetmen 5.0 27,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017